Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

18 Eylül Okulu'da görevli Funda öğretmen öldürüldü

18 Eylül Okulu

İlçemiz 18 Eylül İlköğretim Okulunda öğretmen olarak görev yapan Funda Akbaş (25) ile nişanlısı Murat Ekinci (28) Bandırmada uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

İlçemiz 18 Eylül İlköğretim Okulu`nda öğretmen olarak görev yapan Funda Akbaş (25) ile nişanlısı Murat Ekinci (28) Bandırma`da uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürüldü.
Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen zanlı Hasan Aydın(34) kendisini terk ettiğini öne sürdüğü öğretmen Funda Akbaş(25) ile nişanlısını Murat Ekinci (28) yi silahla vurarak öldürdü.
Özel bir şirkette gıda mühendisi olarak çalışan Murat Ekinci  Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan nişanlısı Funda Akbaş`ı  ders bitiminde okuldan özel aracıyla alarak Bandırma Kayacık Mahallesi TOKİ Konutları`ndaki evine götürdü.
TOKİ Konutları`nın önünde bekleyen Hasan Aydın kendisini terk ettiğini öne sürdüğü Funda Akbaş ve nişanlısı Murat Ekinci`yi araçtan indikleri sırada kurşun yağmuruna tuttu. Mühendis Murat Ekinci, olay yerinde hayatını kaybederken, Ağır yaralanan genç öğretmen Funda Akbaş ise olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşama döndürülemedi.
Olay yerinden kaçan zanlı, Hasan Aydın bir süre sonra güvenlik güçlerince suç aletiyle birlikte yakalanarak göz altına alındı.  

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı